Search

Bestsellers in Kujdesi për flokët

Biotin Shampoo me Silicë

14.20
 • Shampo biotine me silicë
 • Me aloe vera, rozmarinë, mente dhe më shumë
 • SLS dhe pa parabenë
14.20

Biotin me Silica Conditioner

12.60
 • Kondicioner me biotin me silicë
 • Kondicioneri perfekt për t'u kombinuar me shampon tonë me biotinë
 • Pa paraben dhe SLS
12.60

Efficolor - Ngjyrosje Natyrale - 01 e Zezë

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 04 Kafe Natyrale

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Shampo Zbukuruese - Speciale për flokë të ngjyrosur

7.60
Promovon hidrimin brenda flokëve dhe kështu e mbron atë nga dehidratimi falë proteinave të gruritRuan pigmentet në zemër të flokëve për një ngjyrë të qëndrueshme falë vajit të lulediellit. Një ngjyrë e bukur duke qenë një ngjyrë që ruan vetveten, EffiColor ofron dy trajtime plotësuese "Flokët me ngjyra të veçanta" për të përmirësuar ngjyrën tuaj në mënyrë natyrale. pa parabene.  
7.60

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 67 Gështenjë e Akullt

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 03 Bionde e Errët

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Showing 1–12 of 14 results

Sort by

Biotin me Silica Conditioner

12.60
 • Kondicioner me biotin me silicë
 • Kondicioneri perfekt për t'u kombinuar me shampon tonë me biotinë
 • Pa paraben dhe SLS
12.60

Biotin Shampoo me Silicë

14.20
 • Shampo biotine me silicë
 • Me aloe vera, rozmarinë, mente dhe më shumë
 • SLS dhe pa parabenë
14.20

Efficolor - Ngjyrosje Natyrale - 01 e Zezë

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 03 Bionde e Errët

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 04 Kafe Natyrale

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 05 Gështenjë e Lehtë

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 06 Bjonde e Errët

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 07 Bjonde Natyrale

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 43 Gështenjë e Artë

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 53 Gështenjë e Artë e Lehtë

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 55 Gështenjë Mahogany e Lehtë

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 67 Gështenjë e Akullt

7.60
Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.
7.60

Back to Top
Product has been added to your cart