Search

Showing all 5 results

Sort by

L-Arginine 500 mg 100 Kapsula

7.90
 • Mbështet performancën sportive
 • Lidhet me metioninë dhe glicinë për të ndihmuar prodhimin e energjisë në trupin tuaj.
 • Mbështet presionin e gjakut tashmë brenda intervalit normal
7.90

L-Carnitine 500 mg 30 Tableta

8.00
 • Ndihmon në shndërrimin e yndyrës në energji;
 • Promovon zhvillimin e muskujve;
 • Mbështet rikuperimin dhe performancën e ushtrimeve
8.00

L-Glutamine 500 mg 100 Kapsula

9.00
 • Mbështet rritjen dhe rikuperimin e muskujve, shëndetin e tretjes dhe siguron lëndë djegëse për aktivitet
 • Një lëndë djegëse efektive e trurit që ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
 • Ka një aftësi unike për të kaluar nëpër barrierën e gjakut/trurit, duke e bërë atë një promovues të shkëlqyer të funksionit të shëndetshëm mendor
9.00

L-Lysine 500 mg 100 Kapsula

9.45
 • Mbështet një përgjigje të shëndetshme, natyrale ndaj stresit të përditshëm dhe mbështet shëndetin e sistemit nervor
 • Mbështet zhvillimin e muskujve dhe funksionin kardiovaskular
 • Kapsulat në formë të lirë janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të plotësuar nevojat shtesë të kohërave me stres të lartë
9.45

NAC N-Acetyl Cysteine 600 mg 100 Kapsula

13.85
 • Mbështet funksionin e shëndetshëm të frymëmarrjes dhe aktivitetin qelizor antioksidant.
 • Antioksidant i fuqishëm që mbështet shëndetin e mëlçisë dhe rrugët e detoksifikimit.
 • NAC ndihmon në rimbushjen e glutationit, një komponent kritik i sistemit mbrojtës të trupit.
13.85

Back to Top
Product has been added to your cart