Search

In Stock

L-Lysine 500 mg 100 Kapsula

  • Mbështet një përgjigje të shëndetshme, natyrale ndaj stresit të përditshëm dhe mbështet shëndetin e sistemit nervor
  • Mbështet zhvillimin e muskujve dhe funksionin kardiovaskular
  • Kapsulat në formë të lirë janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të plotësuar nevojat shtesë të kohërave me stres të lartë

9.45

Jeni të stresuar? Kur tensionet rriten atëherë ju nevojitet më shumë Swanson L-Lysine. L-lysine klasifikohet si një aminoacid thelbësor sepse trupi ynë ka nevojë për të çdo ditë për të rregulluar përgjigjet imune. Por kur jemi nën stres të shtuar, nevoja jonë për L-lysine rritet edhe më tej. Kapsulat tona L-Lysine në formë të lirë janë një mënyrë e shkëlqyer për të përmbushur kërkesat shtesë të kohërave me stres të lartë.

  • Mbështet një përgjigje të shëndetshme, natyrale ndaj stresit të përditshëm dhe mbështet shëndetin e sistemit nervor;
  • Mbështet zhvillimin e muskujve dhe funksionin kardiovaskular;
  • Kapsulat në formë të lirë janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të plotësuar nevojat shtesë të kohërave me stres të lartë.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë dy deri në tre herë në ditë me ujë në stomak bosh.

Paketimi: 100 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
L-Lysine (from L-lysine HCl)  500 mg    *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart