Search

Showing all 5 results

Sort by

Albion Zink 30 mg 90 Kapsula

7.00
 • Mbështet funksionin imunitar
 • Ruan shëndetin e prostatës
 • Lëndë ushqyese thelbësore për shikim të shëndetshëm
 • Mbështet metabolizmin e glukozës
7.00

Kids Vision Support 60 Goma

8.80
 • Ofron mbrojtje antioksiduese nga drita blu e pajisjes dixhitale për shëndetin makular·
 • Ndihmon në luftimin e lodhjes së syve·
 • Përfshin Lutemax 2020 të vlerësuar me luteinë dhe zeaxanthin nga ekstrakti i kumakit·
 • Fëmijët e moshës 2-3 vjeç përtypin 1 çamçakëz në ditë; fëmijët e moshës 4 vjeç e lart përtypin 2 goma në ditë
8.80

Lutein & Zeaxanthin 60 Goma

10.00
 • Promovon shëndetin makular dhe retinës
 • Me burim natyral nga lulet e kumakit
 • Mbron kundër lodhjes dhe tendosjes së syve
10.00

Lutein 10 mg 60 Softgels

6.00
 • Mbron kundër dëmtimit të radikaleve të lira
 • Promovon një makulë të shëndetshme dhe të fortë
6.00

Vitamin E 200 IU 60 Softgels

5.00
 • Vlerë ushqyese për shëndetin kardiovaskular.
 • Mbrojtje antioksidante për indet vitale.
 • Softgel për gëlltitje të lehtë
5.00

Back to Top
Product has been added to your cart