Search

Caktoni termin me Specialisten e Nutricionit

Keni nevojë për këshilla rreth të ushqyerit e shëndetshëm?
Keni vështirësi, humbni apo fitoni peshë?
Keni alergji në ushqime specifike?
Keni çrregullime autoimune apo gjendje kronike dhe ju intereson cilat ushqime ju ndihmojnë apo keqësojnë gjendjen tuaj?
Jeni sportist dhe ju interson si të ushqeheni?
Doni të kaloni vegatarian apo vegan dhe nuk dini si të ushqeheni?
Apo doni të krijoni një stil të ushqyerit të shëndetshëm?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Gjinia

Dr. Laura Binxhija

Specialiste e Nutricionit

Baza e saj akademike është në shkencën e të ushqyerit - Nutricion dhe Fitoterapi - Bimë Mjekësore.

Studimet themelore dhe Master i kreu në Universitetin e Shkencave të Natyrës, Drejtimi: Fiziologjik – Biokimik, Prishtinë - Kosovë.

E certifikuar në shkencën për Fitoterapi, Akademia Ndërkombëtare Mjekësore për Promovim dhe Zhvillim në Beograd ku morri titullin Fitoterapeute.

Vazhdoi studimet pasuniversitare dhe u certifikua në New York – SHBA - Fakulteti i Institutit të Ushqyerjes Integruese ku dhe u nominua ambasadore e shëndetit të ushqyerjes integruese dhe trajnere e shëndetit.

Studimet në fushën e Nutricionit i kreu në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore, Departamenti i Shkencës së Ushqimit, Universiteti i Josip Jurja Strosmayer në Osijek – Kroaci, ku dhe morri titullin Specialiste e të Ushqyerit.

Studimet Doktorale i përfundoi në Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Departamenti Bioteknologji bimore.

Ka kryer trajnime të shumta Internacionale post diplomike në fushën e Nutricionit, Fitoterapi, Mjekësi Funksionale, Trajtimi i Sëmundjeve tek të gjitha moshat me anë të ushqyerit, Shëndeti Gastrointestinal, Aromaterapi, Seksologji dhe shumë të tjera në Evropë dhe U.S.A.

Punon dhe vepron në Prishtinë – Kosovë, në Qendrën Specialistike për Nutricion dhe Fitoterapi
Laura Diet si dhe është Profesoreshë në UBT - Universiteti për Biznes dhe Teknologji, ligjëruese në departamentin e ushqimit.

Është anëtare e Shoqatës Amerikane për Ushqyerjen (ASN) dhe autore e shumë artikujve dhe hulumtimeve shkencore vendore dhe Internacionale.

E apasionuar pas shëndetit dhe mirëqenies, ka ndihmuar shumë klientë në nevojë duke i edukuar dhe këshilluar për shëndetin e tyre për arritjen e qëllimeve shëndetësore si Obeziteti, Mbi pesha, Ndër pesha dhe Trajtimit të shumë sëmundjeve me anë të ushqyerit dhe stilit të jetës që ndikojnë në shëndetin e tyre fizik, emocional, mendorë dhe shpirtëror.
Gjithashtu ka një përvojë të gjatë shkencore dhe në industrinë e ushqimit dhe suplementeve dietike.

Kontakti: +38344505111

Email: info@lauradiet.net

Lokacioni: Bill Klinton, Hyrja 3, Kati 2, Nr. 10, Prishtinë - Kosovë

Back to Top
Product has been added to your cart