Search

icon

Porosia arrinë brenda 48 orëve në Kosovë,
ndërsa 5 ditë pune në Shqipëri & Maqedoni

më shumë

Gomat përtypëse PEDIAKID
🟪🟨🟦
Zgjedhje e shijshme natyrale

Gjenden në barnatore ose porosit online përmes linkut:
https://vitamer-ks.com/product-brand/pediakid/
Formuluar posaçërisht për njerëzit që e kanë të vështirë tretjen e produkteve të qumështit, intolerancës ndaj laktozës. n-zimes Dairy kombinon kompleksin e enzimës CereCalase nga Deerland

🟢Formuluar posaçërisht për ata që kanë vështirësi në tretjen e produkteve të qumështit dhe intolerancës ndaj laktozës
🟢Promovon aktivitet të shëndetshëm enzimatik në traktin gastrointestinal
🟢Kombinon amilazën, lipazën, laktazën dhe proteazën

Porosit online përmes linkut:
https://vitamer-ks.com/produkt/n-zimes-dairy-90-kapsula/
Albion Magnesium Glycinate ofron mbështetje minerale për muskujt, nervat, kockat e shëndetshme dhe më shumë.

Magnezi gjithashtu ofron mbështetje kardiovaskulare dhe promovon nivele të shëndetshme të qarkullimit të gjakut.

🟣Mbështet shëndetin e nervave, muskujve, kockave dhe zemrës
🟣Forma glycinate mineral promovon përthithjen optimale
🟣Promovon relaksimin e mendjes dhe trupit për t’ju ndihmuar të bëni një gjumë të qetë gjatë natës

Porosit online përmes linkut:
https://vitamer-ks.com/.../albion-magnesium-glycinate.../
Popullariteti modern i vajit të rigonit rrjedh nga përmbajtja e tij e vajit të paqëndrueshëm dhe vetitë e forta pastruese. 
Vaj rigoni konsiderohet si specie e çmuar e bimëve në mjekësinë tradicionale ka tipare të fuqishme antioksiduese, vepron si antibiotik natyral.

🟢Përqëndruar për të mbështetur funksionin imunitar përmes mbrojtjes antioksidante
🟢Mbështet shëndetin gastrointestinal, të frymëmarrjes dhe të traktit urinar
🟢Softgel me përthithje të lartë, të fuqishëm, me bazë vaj ulliri

Porosit online përmes linkut:
https://vitamer-ks.com/produkt/oregano-oil-101-ekstrakt/
Merrni mbrojtje antioksiduese me fuqi të lartë dhe mbështetje efektive metabolike me Swanson Ultra Alpha Lipoic Acid.

Ky suplement i acidit alfa lipoik ofron mbështetje të fuqishme për luftimin e radikalëve të lira, promovon metabolizmin e shëndetshëm të glukozës dhe rrit aktivitetin e antioksidantëve të tjerë si vitamina C dhe vitamina E. 🟢

Një dozë 300 mg e acidit alfa lipoik mund të jetë veçanërisht e dobishme për promovimin e funksionit të shëndetshëm metabolik për personat e detyruar në dieta të kufizuara. ✅

Porosit online përmes këtij linku:
https://vitamer-ks.com/produkt/alpha-lipoic-acid-300-mg-60-kapsula/

Regjistrohuni për të pranuar ofertat tona më të mira në E-mail.

Back to Top
Product has been added to your cart