Search

In Stock

Folate 400 mcg 30 Kapsula

  • Forma e avancuar, bioaktive e folatit
  • Promovon shëndetin e zemrës dhe prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut. Rekomanduar nga WHO
  • Vitamin prenatale shhumë i rëndësishëm për nënën dhe frutin

6.50

Suplementet Folate janë të rëndësishëm, veçanërisht për gratë e reja dhe nënat në pritje. Por suplementet e zakonshme të acidit folik nuk janë shumë efikase sepse vetëm një përqindje e vogël e acidit folik hyn në trup. Quatrefolic ndryshon gjithçka, me një formë të avancuar shkencërisht të folatit  që krenohet me qëndrueshmëri afatgjatë, tretshmëri të lartë dhe biodisponueshmëri më të mirë se produktet e markave tjera.

  • Forma e avancuar, bioaktive e folatit
  • Promovon shëndetin e zemrës dhe prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut. Rekomanduar nga WHO
  • Vitamin prenatale shhumë i rëndësishëm për nënën dhe frutin

Përdorimi i sugjeruar: Si një suplement dietik, merrni një kapsulë perimesh në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Quatrefolic® është një markë e regjistruar e Gnosis S.p.A., patenta amerikane nr. 7,947,622.

Supplement Facts

1 Kapsule % Daily Value
Folate (as Quatrefolic® [6S]-5-methyltetrahydrofolic acid equivalent to 740 mcg of [6S]-5-methyltetrahydrofolic acid, glucosamine salt) 680mcg DFE 170%

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart