Search

Showing all 2 results

Sort by

Ginkgo Biloba Extract 30 Kapsula

4.15
Ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës Mund të ndihmojë në mbështetjen e shëndetit të trurit dhe sistemit nervor Tradicionalisht përdoret për të promovuar fokusin dhe avantazhin mendor
4.15

Ginkgo me Vinpocetinë 60 Kapsula

10.70
  • Nxit qarkullim të shëndetshëm, nxit kujtesën dhe mbështet përqendrimin.
  • Çdo kapsulë jep 40 mg gingko të standardizuar dhe 5 mg vinpocetinë
10.70

Back to Top
Product has been added to your cart