Search

Showing all 3 results

Sort by

Kalcium me Vitamin D & K

7.70
Një burim i jashtëzakonshëm i vleraveve ushqyese esenciale për mirëmbajtjen e kockave, Swanson TriCalcium me Vitaminat D & K. E krijuar për t'u dhënë kockave tuaja vlera ushqyese që u nevojiten për t'i mbajtur ato të shëndetshme dhe të forta. TriCalcium është një formulë unike që kombinon tre forma të kalciumit me mbështetjen sinergjike të vitaminave D dhe K.
7.70

Kalcium, Magnesium, Zink, Vitamin D3 - 30 Tableta

4.95
Suplement dietik që përmban minerale të rëndësishme për trupin dhe qelizat.
4.95

Mineral Citrate Complex 60 Kapsula

6.80
  • Formë citrate shumë e absorbueshme e mineraleve thelbësore
  • Lipide të shëndetshme të gjakut dhe mbështetje për metabolizmin
  • Për eshtra të fortë
  • Forcimin e imunitetit
6.80

Back to Top
Product has been added to your cart