Search

Showing all 3 results

Sort by

Vitamin A, C, E & Selenium

14.70
E studiuar klinikisht fuqia luftarake kundër radikalëve të lirë Rrit aktivitetin antioksidant Mbështet parandalimin e dëmtimit të qelizave dhe indeve
14.70

Vitamin E 200 IU 60 Softgels

5.25
  • Vlerë ushqyese për shëndetin kardiovaskular.
  • Mbrojtje antioksidante për indet vitale.
  • Softgel për gëlltitje të lehtë
5.25

Vitamin E 400 IU 60 Softgels

7.20
  • Ofron mbrojtje antioksiduese për një zemër të shëndetshme dhe inde vitale
  • Lufton radikalet e lira në të gjithë trupin për mirëqenien e përgjithshme.
  • Mbron lëkurën dhe thonjët, forcon imunitetin
7.20

Back to Top
Product has been added to your cart