Search

Showing the single result

Sort by

Vitamin K1 100 mcg 100 Tableta

Original price was: 5.80€.Current price is: 3.80€.
  • Mbështet koagulimin normal të gjakut.
  • Punon për të mbajtur kockat dhe gjakun tuaj të shëndetshëm.
  • Çdo tabletë jep 100 mcg vitaminë K1
Original price was: 5.80€.Current price is: 3.80€.

Back to Top
Product has been added to your cart