Search

Showing all 7 results

Sort by

CoQ10 High Potency 100 mg 50 Softgel

13.10
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
13.10

Instant Erect 10 Kapsula

14.60
 • Stimulon libidon tuaj
 • Përmirëson ereksionin tuaj
 • Ndihmon në rritjen e vëllimit të spermës
14.60

Just One Complete Multi with Iron 130 Tableta (Century Formula)

13.25
 • Ofron një furnizim të plotë ditor me 15 vitamina dhe minerale thelbësore
 • Mbron kundër varfërimit të lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi dhe ndihmon në plotësimin e boshllëqeve ushqyese në dietë
 • Për ruajtjen dhe regjenerimin e shëndetit
 • Për të përmirësuar rezistencën e organizmit, kur sistemi imun ka nevojë për më tepër përkrahje
13.25

L-Carnitine 500 mg 30 Tableta

8.00
 • Ndihmon në shndërrimin e yndyrës në energji;
 • Promovon zhvillimin e muskujve;
 • Mbështet rikuperimin dhe performancën e ushtrimeve
8.00

Passion Maca 500 mg 60 Kapsula

17.65
 • Bimë tradicionale për shëndetin seksual
 • Burrat dhe gratë përdorin për të promovuar vitalitetin, seksualitetin, ekuilibrin hormonal dhe qëndrueshmërinë
 • Energjetik natyral i cili përmirëson aftësitë psikofizike
17.65

Saw Palmetto 540 mg 100 Kapsula

Original price was: 10.20€.Current price is: 6.00€.
 • Mbështet shëndetin e prostatës
 • Promovon rrjedhjen dhe frekuencën e shëndetshme të traktit urinar
 • Formula Full Spectrum përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
Original price was: 10.20€.Current price is: 6.00€.

Specific Homme 60 Kapsula

10.50
Formula e plotë Vitamin’22 Specific Homme është zhvilluar për t’i siguruar trupit përbërës aktivë natyralisht efektivë, sinergjikë.
10.50

Back to Top
Product has been added to your cart