Search

In Stock

Instant Erect 10 Kapsula

 • Stimulon libidon tuaj
 • Përmirëson ereksionin tuaj
 • Ndihmon në rritjen e vëllimit të spermës

14.60

 

Përmirësuesi inovativ i performancës së përbërësit aktiv

 • Përbërësi inovativ natyral ENOSTIM ® (Safran1 dhe polifenolet e rrushit dhe mollës) ka efektivitet të dëshmuar
 • Stimulon libidon tuaj1
 • Përmirëson ereksionin tuaj1
 • Ndihmon në rritjen e vëllimit të spermës1

71% e meshkujve dëshirojnë të përmirësojnë qëndrueshmërinë e tyre seksuale. Më shumë se 1 në 3 meshkuj mbi 40 vjeç përjetojnë disfunksion erektil.1

INSTANT ERECT është një suplement dietik i bazuar në bimë, aminoacide dhe vitamina të zgjedhura për të mbështetur performancën seksuale mashkullore.

 • Përbërësi i tij inovativ EnoSTIM™ *, një kombinim unik i shafranit dhe polifenoleve të mollës dhe rrushit, ka efekte të vërtetuara klinikisht.
 • Ekstrakti i shafranit stimulon libidon, përmirëson ereksionin dhe ndihmon në rritjen e volumit të spermës.
 • INSTANT ERECT përmban gjithashtu vitaminë B9, e cila ndihmon në uljen e lodhjes.

Produkti +: Duhet të merret 30 minuta para aktivitetit seksual.

Udhëzime për përdorim: 1 kapsulë në ditë, me një gotë ujë, 30 minuta para aktivitetit seksual. Mund të merren 2 kapsula për të rritur efektet. Ju lutemi vini re: INSTANT ERECT nuk do të funksionojë nëse nuk ka stimulim seksual gjatë paralojës. Pirja e alkoolit mund të ndikojë në aftësinë tuaj për të pasur një ereksion. Trajtim 5 deri në 10 ditë.

Rekomandime: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Ruajeni larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme, të ekuilibruar dhe mënyrë jetese të shëndetshme. Tejkalimi i dozës së deklaruar nuk rekomandohet. Më së miri konsumohet përpara datës së treguar në paketim.

Suplement Facts

Informacion mesatar ushqyes për 2 kapsula

 • EnoSTIM™: 300 mg (Extract of Grapes, Apples and Saffron powder)
  • Of which Polyphenols: 135 mg
  • L-arginine: 100 mg
  • L-citrulline: 50 mg
  • ß -NADH: 1 mg
  • Vitamin B9: 200 μg (100% AR)

Back to Top
Product has been added to your cart