Search

Bestsellers in Fitnes dhe ushqim i shëndetshëm

Ultimate 16 Strain Probiotic with FOS 60 Kapsula

10.50
Probiotiku ynë më popullor me 16 shtame unike për mirëqenien totale të trupit Mbështet shëndetin e tretjes me baktere të dobishme Rezistent ndaj acideve dhe nuk ka nevojë për ftohje Për shkak të problemeve të furnizimit, L. bulgaricus dhe B. infantis janë zëvendësuar nga L. paracasei dhe L. gasseri
10.50

NAC N-Acetyl Cysteine 600 mg 100 Kapsula

13.85
 • Mbështet funksionin e shëndetshëm të frymëmarrjes dhe aktivitetin qelizor antioksidant.
 • Antioksidant i fuqishëm që mbështet shëndetin e mëlçisë dhe rrugët e detoksifikimit.
 • NAC ndihmon në rimbushjen e glutationit, një komponent kritik i sistemit mbrojtës të trupit.
13.85

Vitamin C Rose Hips 1000 mg 90 Kapsula

8.65
 • Ndihmon në forcimin e shëndetit tuaj imunitar dhe siguron mbështetje shtesë antioksiduese
 • Promovon shëndetin e syve, zemrës dhe metabolizmit
 • Mbështet prodhimin natyral të kolagjenit
8.65

Daily B-Complex 100 Kapsula

8.80
Përmban kompleks të plotë të vitaminës B për sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular Mbështet disponimin pozitiv dhe mbrojtjen nga varfërimi i lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi Siguron nevojat tuaja ditore për të gjitha 8 vitaminat thelbësore të kompleksit B plus kolinë, inositol dhe PABA
8.80

CoQ10 High Potency 100 mg 50 Softgel

13.10
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
13.10

L-Arginine 500 mg 100 Kapsula

7.90
 • Mbështet performancën sportive
 • Lidhet me metioninë dhe glicinë për të ndihmuar prodhimin e energjisë në trupin tuaj.
 • Mbështet presionin e gjakut tashmë brenda intervalit normal
7.90

L-Carnitine 500 mg 30 Tableta

8.00
 • Ndihmon në shndërrimin e yndyrës në energji;
 • Promovon zhvillimin e muskujve;
 • Mbështet rikuperimin dhe performancën e ushtrimeve
8.00

Showing 1–12 of 36 results

Sort by

Aloe Vera Gel 1L

17.20
 • Ofron 10 g xhel të gjetheve të brendshme të aloe për njëmirëqenieje të përgjithshme shëndetësore;
 • Tonik tradicional për shëndetin e tretjes;
 • Mund të përdoret direkt për të qetësuar  lëkurën në rastet e diegies nga dielli, lëndimet, alergjitë, redukton striet, ngadalsimin e plakjes.
 • Mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës në gjak
17.20

Apple Cider Vinegar with Mother Certified Organic 473 mL

6.20
 • Një shtesë e zgjuar dhe e shijshme në qilarin tuaj
 • Ruhet në një shishe pa BPA
 • E pafiltruar dhe e papasterizuar, e bere me "nënën"
6.20

CoQ10 30 mg 60 Kapsula

6.35
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizik
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gja
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
6.35

CoQ10 High Potency 100 mg 50 Softgel

13.10
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
13.10

CoQ10 Maximum Strength 200 mg 30 Kapsula

15.65
 • Mbështet funksionin kardiovaskular
 • Prodhon ATP në trup
 • Çdo kapsulë jep 200 mg të fuqishëm
15.65

Daily B-Complex 100 Kapsula

8.80
Përmban kompleks të plotë të vitaminës B për sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular Mbështet disponimin pozitiv dhe mbrojtjen nga varfërimi i lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi Siguron nevojat tuaja ditore për të gjitha 8 vitaminat thelbësore të kompleksit B plus kolinë, inositol dhe PABA
8.80

Diet Apple Cider Vinegar 200 mg 30 Tableta

4.20
 • Pastrues i sistemit me fuqi të lartë dhe ndihmë diete
 • Mbështet një peshë të shëndetshme
 • Mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës
4.20

Diet Duo 120 Kapsula

32.00
 • Minimizon ndikimin e karbohidrateve dhe yndyrave dietike
 • Përmban chitosan dhe bllokues të niseshtës së fazës 2
 • Mbështet një peshë trupore të shëndetshme
 • Promovon një metabolizëm të shëndetshëm
32.00

Effines Appetit Control 60 Kapsula

11.00
Disa njerëz kanë vështirësi të kontrollojnë peshën e tyre për shkak të oreksit të tyre të mirë ose dëshirave të tyre për ëmbëlsirat.
11.00

Fiber 60 Goma

12.50
 • Promovon një mikrobiomë të shëndetshme të zorrëve për përmirësimin e rregullsisë së zorrëve;
 • Mbështet përgjigjen e shëndetshme të sheqerit në gjak me fibra të tretshme;
 • Ndihmon në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të kolesterolit tashmë brenda kufijve normalë
12.50

Folic Acid & B12 30 Kapsula

Original price was: 6.60€.Current price is: 4.50€.
 
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular
 • Mbështet metabolizmin e energjisë
 • Dy vitamina të rëndësishme B në një kapsulë
Original price was: 6.60€.Current price is: 4.50€.

Full Potential Vegetarian Protein Vanilla

67.00
 • Mbështet rikuperimin më të shpejtë të muskujve
 • Proteinë shumë e tretshme, e plotë
 • 0 g sheqer për racion
67.00

Back to Top
Product has been added to your cart