Search

In Stock

CoQ10 30 mg 60 Kapsula

  • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizik
  • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gja
  • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike

Original price was: 6.35€.Current price is: 5.30€.

AFATI I PËRDORIMIT: 30/12/2024 (SASI E LIMITUAR)

Për një zemër të shëndetshme me Swanson CoQ10. Është duke u bërë shpejt një nga suplementet dietike më të njohura në botë. I prodhuar në sasi të vogla brenda trupit, CoQ10 (koenzima Q10) është një lëndë ushqyese e ngjashme me vitaminën e përfshirë në prodhimin e ATP (adenozinës trifosfat) burimi kryesor i energjisë qelizore për përdorim në të gjithë trupin.Mendoni për koenzimën Q10 si një shkëndijë energjie për qelizat tuaja. CoQ10 ndihmon prodhimin e adenozinës trifosfatit (ATP), i cili është procesi i konvertimit të lëndëve ushqyese që konsumoni në lëndë djegëse që qelizat tuaja mund të përdorin për proceset jetike biologjike.

Organizmi jonë prodhon CoQ10 në mënyrë natyrale e cila bie me kalimin e moshës. Rritja e marrjes suaj të CoQ10 mund të ndihmojë në mbështetjen e shëndetit optimal dhe të ofrojë shumë përfitime si:
 
  • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
  • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
  • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
 

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë një deri në tre herë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Values
Coenzyme Q-10 30 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart