Search

In Stock

Graviola 530 mg 60 Kapsula

  • Tradicionalisht përdoret për të mbështetur një sistem të shëndetshëm imunitar
  • Shëndetin e tretjes dhe relaksimin
  • Përmban një shumëllojshmëri të gjerë të fitonutrientëve bioaktive

16.45

Graviola është një suplement i fuqishëm bimorë që indigjenët e Amerikës së Jugut e kanë përdorur për shekuj për të forcuar mbrojtjen e trupit, për të mbështetur shëndetin e tretjes dhe për të nxitur një ndjenjë relaksi.

Karakteristikat e saja të jashtëzakonshme kanë qenë objekt studimi për më shumë se 60 vjet. Ajo që i bën kapsulat e Graviolës kaq unike janë shumëllojshmëria e saj e gjerë e fitonutrientëve bioaktivë, të cilët punojnë së bashku në nivel qelizor dhe sistematik. Ju mund ta konsumoni këtë bimë të mahnitshme në një suplement me cilësi të lartë me një çmim të përballueshëm. Çdo kapsulë e përshtatshme siguron 530 mg pluhur të bimës graviola.

  • Tradicionalisht përdoret për të mbështetur një sistem të shëndetshëm imunitar
  • Shëndetin e tretjes dhe relaksimin
  • Përmban një shumëllojshmëri të gjerë të fitonutrientëve bioaktive

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

 Paketimi: 60 Kapsula

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse jeni duke marrë ilaçe për presionin e gjakut ose produkte që rrisin nivelet e ATP (CoQ10). Nëse e merrni këtë produkt për më shumë se 30 ditë, rekomandohet plotësimi me probiotikë dhe enzima tretëse Ndërpriteni përdorimin menjëherë nëse keni ndonjë ndryshim në funksionin neurologjik. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse ambalazha është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Kapsulë % Daily Value
Graviola Leaf (Annona muricata) 530 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart