Search

In Stock

Tongkat Ali 400 mg 120 Kapsula

  • Bimë seksualisht stimuluese nga Malajzia që mbështet dëshirën seksuale dhe libidon
  • Ruan shëndetin hormonal
  • Rrit qëndrueshmërinë

13.65

Tongkat ali, një bimë stimuluese seksuale nga Malajzia, po gjen rrugën e saj për të dalë nga xhungla dhe për të hyrë në dhomat e gjumit.  Përdoret tradicionalisht si bimë stimuluese seksuale që mbështet dëshirën seksuale dhe epshin, ruan shëndetin hormonal, rrit energjinë dhe qëndrueshmërinë. Falë programeve të reja shkencore, tongkat ali po shfaqet si një nga mjetet ndihmëse më premtuese për intimitetin e studiuar ndonjëherë.

Përjetoni fuqinë e tongkat ali dhe mbështesni anën tuaj intime me kapsulat tona të përballueshme.

  • Bimë seksualisht stimuluese nga Malajzia që mbështet dëshirën seksuale dhe libidon
  • Ruan shëndetin hormonal
  • Rrit qëndrueshmërinë

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni dy kapsula në ditë me ujë.

Paketimi: 120 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve.  Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

2 Capsules % Daily Value
Eurycoma longifolia Jack (root) 800 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart