Search

In Stock

Pack Minceur Post Natal

Paketa për dobësim pas lindjes

22.00

Pack Minceur Post Natal është krijuar posaçërisht për të ofruar një zgjidhje të plotë dhe natyrale për të gjitha nënat e reja që dëshirojnë të rifitojnë formën dhe formën e tyre pas ardhjes së foshnjës. Paketa për dobësim Postnatal përbëhet nga 2 formula sinergjike të përshtatura për nevojat fiziologjike të nënave të reja, 100% të pajtueshme me ushqyerjen me gji.

Formula e ditës: 2 kapsula në ditë, në mëngjes, me një gotë ujë.

Formula e natës: 1 kapsulë në ditë, në mbrëmje para gjumit, me një gotë ujë.

Programi 30-ditor i rinovueshme.

Rekomandime: Ruajeni jashtë mundësive të fëmijëve, larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohet doza e rekomanduar. Nuk rekomandohet për njerëzit që marrin trajtim antidiabetik ose që vuajnë nga problemet e zemrës (Coleus). Konsumimi më i mirë para fundit: shih në paketim. Ruajeni në temperaturën e dhomës.

Formule jour Informations nutritionnelles moyennes

pour 2 gélules

Extrait de Coleus Forskohlii  500 mg Eq. PS
Fibres prébiotiques d’Acacia – Fibregum™ 300 mg
Extrait de Spiruline (Spirulina platensis)  300 mg
Extrait de Papaye (Carica papaya)

équivalent Papaïne

 200 mg Eq. PS

16 GDU

Bromélaïne  40 mg (équivalent 100 GDU)
Vitamine C  80mg (100% AR)

 

Formule soir Informations nutritionnelles moyennes

pour 1 gélule

Ferments lactiques

dont Lactobacillus acidophilus B-3208

 Lactobacillus gasseri I-5076

 Lactobacillus plantarum I-4909

 Bifidobacterium animalis lactis I-5093

 10 milliards UFC

2.5 milliards UFC

2.5 milliards UFC

2.5 milliards UFC

2.5 milliards UFC

Back to Top
Product has been added to your cart