Search

In Stock

T’Nature Bio 30 Qese

Çaj për dobësim

12.00

T’Nature BIO kombinon një çaj për djegien e yndyrës dhe një çaj bimor Detox me origjinë 100% natyrale, pa shije të shtuar dhe ORGANIKE për t’u kujdesur natyrshëm për figurën tuaj ditën dhe natën.

T’Nature BIO është zhvilluar posaçërisht për t’ju lejuar të arrini natyrshëm qëllimet tuaja për dobësim duke kombinuar mirëqenien dhe efektivitetin në vetëm 15 ditë.

Formula e ditës – Çaj për djegien e yndyrave:

1 qese në mëngjes ose në mesditë, pas një vakti.

Formula e mbrëmjes – Çaj bimor Detox:

1 qese në mbrëmje, pas vaktit.

Që çaji dhe çaji bimor të shprehin të gjitha cilësitë e tyre, ju këshillojmë ta lini qesen të futet në 200 ml ujë në 80°C për 3 minuta.

Rekomandime:

Ruajeni jashtë mundësive të fëmijëve, larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Konsumimi më i mirë para përfundimit: shih nën paketim.

Program 15-ditor i rinovueshëm.
15 qese çaji me djegie yndyre + 15 qese çaji bimor Detox

Formula e ditës së përbërësve – çaj për djegien e yndyrave:

Çaj jeshil me Xhenxhefil, Mate, Limon dhe Guarana
Çaj jeshil** 52%, Xhenxhefil**, Mate** 8%, Ekstrakt Lime dhe Limon**, Guarana**.
Qese 1.6 g

Përbërësit formula e mbrëmjes – Çaj bimor Detox:

100% çaj bimor bimor
Rozmarinë** 55%, Luleradhiqe** 20%, Mente** 13%, Hibiscus**, Lëvozhga limoni**, Petalet e trëndafilit**.
Qese 1.8 g
**Përbërës nga bujqësia organike. Produkt nga bujqësia organike, i çertifikuar nga ECOCERT France.
Pa shije të shtuar – Pa alergjen – Pa gluten – Pa përbërës me origjinë shtazore

Back to Top
Product has been added to your cart