Search

In Stock

Olioseptil Voies-Urinaires 15 Kapsula

I paraqitur në kapsula vegjetale, trakti urinar OLIOSEPTIL® është një kompleks me vajra esencialë 100% të pastër dhe natyralë dhe të kimiotipizuar, të mikroemulsifikuar në një suport të vajit të ullirit të presim të ftohtë të parë, në kapsulë vegjetale.

9.90

I paraqitur në kapsula vegjetale, trakti urinar OLIOSEPTIL® është një kompleks me vajra esencialë 100% të pastër dhe natyralë dhe të kimiotipizuar, të mikroemulsifikuar në një suport të vajit të ullirit të presim të ftohtë të parë, në kapsulë vegjetale.
Ky kompleks përmban vaj esencial të koprës, i cili kontribuon në funksionimin e sistemit urinar dhe nxit eliminimin e ujit nga veshkat. Ideale në rastet e ndjeshmërisë individuale, ose që nga shqetësimi i parë.

Udhëzime për përdorim: 1 kapsulë në mëngjes, mesditë dhe mbrëmje para ngrënies për 5 ditë. Për zonat e ndjeshme, në pritje: 1 kapsulë në ditë për një kurs 15-ditor që duhet të përsëritet disa herë gjatë vitit.

Rekomandime: Konsumohet më mirë përpara datës së shënuar në paketim. Ruajeni jashtë mundësive të fëmijëve, nga nxehtësia dhe lagështia. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohet doza e rekomanduar. Rezervuar për të rriturit mbi 15 vjeç. Nuk rekomandohet në rastet e insuficiencës renale dhe për përdorim të zgjatur. Nuk rekomandohet për gratë shtatzëna dhe gjidhënëse pa këshilla mjekësore.

Valeurs nutritionnelles  Pour 3 gélules
Complexe d'huiles essentielles
  Dont Sarriette (Satureja montana) 
  Dont Cajeput (Melaleuca cajeputii)
  Dont Aneth (Anethum graveolens)
  Dont Romarin (Rosmarinus officinalis)
  Dont Genévrier (Juniperus communis) 
  Dont Girofle (Eugenia caryophyllus)
  Dont Arbre à thé (Melaleuca alternifolia)
  150 mg
  30 mg
  27 mg
  27 mg
  24 mg
  18 mg
  15 mg
  9 mg

Ingrédients : Émulsifiant : Lécithine de soja ; Gélule végétale (hypromellose) ; Complexe synergisé d’huiles essentielles botaniquement et biochimiquement définies, 100% pures : Satureja montana (plante fleurie), Melaleuca cajeputii (rameaux), Anethum graveolens (feuilles), Rosmarinus officinalis (rameaux), Juniperus communis (plante entière),Eugenia caryophyllus (clous), Melaleuca alternifolia (feuilles) ; Huile d’olive 1ère pression à froid.

Back to Top
Product has been added to your cart