Search

In Stock

Gommes P’tit Biotic

PEDIAKID Gommes P’tit Biotic ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve.

 

7.70

PEDIAKID ® Gommes P'tit Biotic janë bërë me pektin molle. Pa xhelatinë - pa gluten. Formula e produktit nuk përmban aromë artificiale ose ngjyrues dhe as konservues. Suplement gome në formë ariu i bërë me fermente laktike

PEDIAKID® gommes P'tit Biotic kombinon 4 shtame probiotike që punojnë në sinergji (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus), të përzgjedhura rigorozisht për vetitë e tyre dhe që i nënshtrohen një trajtimi specifik për të siguruar stabilitet të përsosur.

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët e moshës 3+
2 goma në ditë. Mund të përdoret nga të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Të ruhet larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Më e mira para datës së skadencës.

Përbërësit: Shurup glukoze, sheqer kallami, agjent xhelatizues: pektinë, agjentë acidifikues: citrat kaliumi, acid citrik; aromë natyrale e mollës me shije të tjera natyrale, fermente laktike (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) (qumësht*, soje), agjent mbulues: dylli carnauba (vajrat e kokosit dhe farave të rapit).

Supplement facts  2 gummy bears (4,6 g) 
  Lactobacillus casei HA-108

  Lactobacillus acidophilus HA-122

  Lactobacillus plantarum HA-119

  Streptococcus thermophilus HA-110

400 millions

300 millions

200 millions

100 millions

 

Back to Top
Product has been added to your cart