Search

In Stock

Brain Essentials 60 Kapsula

  • Ndihmon në ruajtjen e kujtesës së shëndetshme dhe funksionit kognitiv
  • Mbështet rregullimin e humorit
  • Mbështet funksionin e shëndetshëm të trurit

16.60

Jeni duke kërkuar supplement të përsosur për shëndetin e trurit?
Mos kërkoni më tej! Swanson Condition Specific Brain Essentials produkti më i kompletuar për shëndetin e trurit dhe sistemin nervor për të mbajtur një kujtesë të shëndetshme dhe mendje të mprehtë.
Ai kombinon komponent të balancuar bimë me fuqi të garantuar si ginkgo biloba dhe gotu kola, së bashku me omega-3 të DHA, mbrojtjen antioksiduese të acidit alfa lipoik dhe vitaminës E, grupin e vitaminave B, ushqimin fosfolipid të fosfatidilserinës dhe fosfatidilkolinës dhe më shumë.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë vegjetale në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse jeni duke marrë një ilaç për hollimin e gjakut. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Veggie Capsule

 1 Capsule % Daily Value
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 25 mg 1,471%
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 250 mcg 10,417%
Pantothenic Acid (as d-calcium pantothenate) 25 mg 500%
Gotu Kola Extract (20% asiaticosides) (aerial parts) 75 mg *
L-Glutamine 100 mg *
L-Tyrosine 100 mg *
Soy Lecithin (40% phosphatidylcholine) 65 mg *
Ginkgo biloba Leaf Extract (standardized to 24% flavone glycosides,: 6% terpene lactones)

60 mg
*
DHA (docosahexaenoic acid) 30 mg *
Alpha-Lipoic Acid 25 mg *
DMAE Bitartrate 25 mg *
Phosphatidylserine 1 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart