Search

Out of stock

Cod Liver Oil 700 mg 30 Softgel

Vaji i mëlçisë së merlucit me forcë të dyfishtë nga Swanson është një hap mbi vajrat tradicionale të mëlçisë së merlucit. Kjo formulë përmban vitamina A dhe D me fuqi të lartë për të promovuar kocka të forta dhe sy të shëndetshëm, lëkurë dhe funksionin imunitar

6.85

Vaji i mëlçisë së merlucit me forcë të dyfishtë nga Swanson është një hap mbi vajrat tradicionale të mëlçisë së merlucit. Kjo formulë përmban vitamina A dhe D me fuqi të lartë për të promovuar kocka të forta dhe sy të shëndetshëm, lëkurë dhe funksionin imunitar. Çdo softgel jep 2500 IU njësi vitaminë A dhe 270 IU njësi vitaminë D për plotësim efektiv ditor.

  • Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe metabolizmin e sheqerit në gjak;
  • Promovon funksionin kognitiv dhe zhvillimin e shëndetshëm të trurit;
  • Mbështet lëkurën, kyçet dhe indet lidhëse të shëndetshme si dhe
  • Forcon imunitetin.

Përdorimi: Të merret një deri në tre softgel në ditë shoqëruar me ujë dhe ushqim.  Gratë  shtatëzëna  nuk duhet të tejkalojnë  dozën  e rekomanduar.

Paketimi: 30 Softgel

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtojcë diete, merrni një xhel të butë një deri në tre herë në ditë me ushqim dhe ujë. Gratë që janë shtatzënë ose kanë gjasa të mbeten shtatzënë nuk duhet të kalojnë dozën e rekomanduar.

Paraljmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mos e vendosni në frigorifer.

Supplement Facts

 1 Softgel % Daily Value
Calories 5
Total Fat 0.5 g <1%†
Vitamin A (from cod liver oil) 750 mcg RAE 83%
Vitamin D (from cod liver oil) 6.8 mcg 34%
Icelandic Cod Liver Oil 700 mg *
Total Omega-3 Fatty Acids 140 mg *
EPA (eicosapentaenoic acid) as triglyceride (TG)

45 mg
*
DHA (docosahexaenoic acid) as triglyceride (TG)

65 mg
*
Other Omega-3 Fatty Acids as triglyceride (TG)

Back to Top
Product has been added to your cart