Search

In Stock

Cervotonus 60 Kapsula

Memorie dhe koncentrim!

10.95

Memorie dhe koncentrim!

Ginkgo + Eleutherococcus + Vitamina B5 + Vitamina B6 + Bakër + Zink.

Ndihmon në ruajtjen e kujtesës me kalimin e moshës dhe ruajtjen e funksioneve njohëse.

Mbështet performancën njohëse

Mbron qelizat kundër stresit oksidativ, përgjegjës për plakjen

Për të ruajtur kujtesën, rekomandohet që të sigurohen vlerat ushqyese të nevojshme për trurin dhe neuronet, që të mbrohen qelizat e trurit nga radikalet e lira përgjegjëse për plakjen, dhe që të rinovohet truri përmes ushtrimeve të shpejta dhe të thjeshta të kujtesës. 50% e njerëzve mbi moshën 59 vjeçare kanë problem me memorien.50% e njerëzve mbi 50 vjeç kanë probleme me kujtesën.

  • Për të siguruar lëndët ushqyese të nevojshme për trurin dhe neuronet,
  • mbrojnë qelizat e trurit nga radikalet e lira përgjegjëse për plakjen,
  • për të nxitur trurin me ushtrime të thjeshta dhe të shpejta të kujtesës.

CERVOTONUS ju sjell:

  • Ginkgo biloba, e cila do të ndihmojë në ruajtjen e kujtesës me kalimin e moshës dhe ruajtjen e funksioneve njohëse;
  • Eleutherococcus dhe vitamina B5, të cilat do të mbështesin performancën njohëse;
  • Bakri dhe zinku, të cilët do të mbrojnë qelizat kundër stresit oksidativ, përgjegjës për plakjen

Shtesë ushqimore e bazuar në bimë, vitamina dhe minerale

Udhëzime për përdorim: 2 kapsula në ditë mundësisht në mbrëmje para ngrënies, me një gotë të madhe ujë.

Paketimi: 60 kapsula

Suplement Facts

Ginkgo (Ginkgo biloba)……………………………………………………………. 300 mg;
Eleutherococcus (Eleutherococcus senticosus)…………………………….. 300 mg;
Vitamina B5………………………………………………………………. 6 mg (100% AR);
Vitamina B6……………………………………………………………. 1.4 mg (100% AR);
Bakër………………………………………………………………………… 1 mg (100% AR);
Zink…………………………………………………………………………. 10 mg (100% AR);

Back to Top
Product has been added to your cart