Search

In Stock

Balepou Spray Kundër Morrave 100 ml

PEDIAKID Balépou lufton kundër morrave të kokës me butësi dhe efikasitet.

7.70

Spraji BALEPOU është spraj i morrave të kokës, i cili duhet të përdoret si një veprim parandalues. Lufton kundër morrave të kokës me butësi dhe efikasitet. Formula e tij ekskluzive, kombinon ujin organik me lule livando me vajra esencialë (kedri, barbarozë, livando, portokalli i ëmbël), për të mbrojtur lëkurën e kokës së fëmijëve çdo ditë.

Pa paraben dhe pa alkool. Nuk përmbajnë fenoksietanol. Aroma e livandës. Mund të përdoret aq sa nevojitet gjatë gjithë vitit shkollor pasi është i padëmshëm për lëkurën e kokës apo flokët.

Udhëzime: Tundeni përpara përdorimit. Spërkateni me bollëk në flokë (Spërkoni 8 herë = 1ml) dhe masazhojeni për 3 minuta që të përhapet në mënyrë të njëtrajtshme. Mos e shpërlani ose fshini. Filloni sërish pas krehjes së flokëve sikur përdorni llak (spërkatni rreth 4 herë = 0.5ml). dhe në pëlhura të ndjeshme për t'u kontaminuar (jakë, shall, kapele…). Përdoreni çdo ditë nëse është e nevojshme. Për të maksimizuar rezultatet, kombinoni atë me PEDIAKID Balépou Shampo.

Paralajmërime: Përdorni produkte biocide me kujdes. Lexoni njoftimin dhe informacionin në lidhje me produktin përpara përdorimit. Lani duart pas përdorimit. Mos spërkatni në fytyrë. Mos e fut në sy. Nëse ndodh kontakt: shpërlajeni tërësisht me ujë të pastër për disa minuta. Nëse mbani lentet e kontaktit, hiqni ato nëse është e mundur. Vazhdoni të shpërlani. Nëse skuqja vazhdon: konsultohuni me mjekun tuaj. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Ruajeni në temperaturën e dhomës. Mbroni nga nxehtësia dhe lagështia. E pershtatshme per femije mbi 3 vjec. Nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit. Përdorimi duhet të monitorohet nga një i rritur. Mos e gelltit. Vetëm përdorim i jashtëm. Mos e aplikoni në plagë ose lëkurë të irrituar.

Përbërësit: AQUA, LAVANDULA HYBRIDA UJI LULE, LAVANDULA GLUKOSIDE, DIPOLICERIL-2 DIPOLIHIDROXYSTEARATE, BENZIL ALKOLI, GLICERINA, VAJI LAVANDULA ANGUSTIFOLIADRAKETILE, VAJ LULE CITRUS AURANTIUM DULCIS, VAJ LULE PELARGONIUM GRAVEOLENS,
VAJ GJETHE MELALEUCA ALTERNIFOLIA, HIDROXID SODIUM, GERANIOL 0.022% (M/M) (CAS 106-24-1), VAJ GJETHE AROMATICA RAVENSARA.

Back to Top
Product has been added to your cart