Search

In Stock

Bouclier Insect Spray Kundër Insekteve 100 ml

PEDIAKID Bouclier Insect parandalon pickimin e mushkonjave

8.00

Spraji PEDIAKID Bouclier Insect'® është krijuar për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve. Ky spray parandalon pickimin e mushkonjave. Ai kombinon ujin organik me lule livando, Géraniol® (aktive me burim natyral të njohur për veprimin e tyre repelent) dhe vajra esencialë 100% të pastër dhe natyralë të njohur për vetitë e tyre.

Aromë portokalli. Pa parabenë. Nuk përmbajnë fenoksietanol, qetëson lëkurën dhe kruajtjen e shkaktuar nga pickimi i insekteve.

Udhëzime: Tundeni përpara përdorimit. Spërkateni në pëllëmbën e dorës (spërkatni 2 herë=0.25ml) përpara se ta aplikoni në fytyrë (duke shmangur sytë, hundën dhe gojën) ose spërkateni direkt në lëkurë: krahë, këmbë… (spërkatni 10 herë=1.25ml). Aplikojeni në mënyrë uniforme në lëkurë. 8 orë mbrojtje. Të rinovohet nëse është e nevojshme.

Paralajmërime: Përdorni produkte biocide me kujdes. Lexoni njoftimin dhe informacionin në lidhje me produktin përpara përdorimit. Lani me kujdes duart pas përdorimit. Mos e fut në sy. Nëse ndodh kontakt: shpëlarjeni tërësisht me ujë të pastër për disa minuta. Nëse mbani lentet e kontaktit, hiqni ato. Vazhdoni të shpërlani. Nëse skuqja vazhdon, kontaktoni mjekun tuaj.

E dëmshme për organizmat ujorë. Mos e hidhni në ambient. Mund të shkaktojë dëme afatgjata. Përmbajnë LIMONEN (5989-27-5), GÉRANIOL® (106-24-1), CITRAL (5392-40-5). Mund të provokojë një reaksion alergjik. Mbajeni larg fëmijëve. Mbroni nga nxehtësia dhe lagështia. Nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit. Përmbajnë vajra esencialë: mos e përdorni nëse historia mjekësore e fëmijës përfshin konvulsione. Përdorni nën mbikëqyrjen e të rriturve. Mos e gëlltit. Vetëm përdorim i jashtëm. Mos e aplikoni në plagë të hapura ose në lëkurë të irrituar. Mos u ekspozoni ndaj diellit në zonën e trajtuar.

Përbërësit: AQUA, UJI LAVANDULA HYBRIDA, LAURIL GLUKOSIDE, DIPOLICERIL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, BENZIL ALKOOL, GLICERINE, CINNAOMOM CAMPHORA LINALOAFLEUMLEUSILAFIL VAJ, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEL OIL, CYMBOPOGON WINTERIANUS HERB OIL, DEGA LEPTOSPERMUM SCOPARIUM / VAJ GJETHERE, VAJ FRUTI LITSEA CUBEBA, VAJ LULE PELARGONIUM GRAVEOLENS, ACIDI DEHIDROACETIC, GERANIOL 0.04% (M/M) (CAS 106-24-1), SODIUM HYDROXIUM HYDROXIDE OIL, NATROKSIDE E LULE, VAJ GJETHE.

Përfshin ujë organik me lule livando, geraniol dhe vajra esencialë.

Back to Top
Product has been added to your cart