Search

In Stock

Beta Carotene 10000 IU 100 Softgels

  • Mbështet shëndetin e syve
  • Mbrojtje e fuqishme antioksidante për të gjithë trupin
  • Ruan shëndetin imunitar
  • Ndihmon në ruajtjen e lëkurës dhe flokëve të shëndetshëm

8.40

Forconi shëndetin e syve, imunitetit dhe lëkurës me Swanson Beta-Caroten! Kjo formulë unike vepron si një antioksidant i fuqishëm për të promovuar mbrojtjen e përgjithshme. Beta-karoteni është një pigment bimor që mund të shndërrohet në vitaminë A nga trupi sipas nevojës. Çdo xhel i butë jep 10,000 IU beta-karoten.

Përshkrimi i Produktit:

  • Mbështet shëndetin e syve;
  • Mbrojtje e fuqishme antioksidante për të gjithë trupin;
  • Ruan shëndetin imunitar;
  • Ndihmon në ruajtjen e lëkurës dhe flokëve të shëndetshëm;

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një xhel të butë në ditë me ujë.

Paketimi: 100 Softgel

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe, veçanërisht ilaçe për hollimin e gjakut ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mos e vendosni në frigorifer.

Supplement Facts

% Daily Value
Vitamin A (as beta-carotene) 1000 IU / 3,000 mcg RAE        333%

Back to Top
Product has been added to your cart