Search

In Stock

Cranberry Complex 60 Kapsula

Kompleksi Cranberry u zhvillua nga një ekstrakt i një kompleksi ekskluziv të ekstrakteve bimore.

7.50

Çrregullimet urinare janë shumë të zakonshme tek gratë; dhe shpesh favorizohet nga faktorë të ndryshëm: mungesa e hidratimit, nxehtësia, veshjet shumë të ngushta, tekstilet sintetike etj.

Kompleksi Cranberry u zhvillua nga një ekstrakt i një kompleksi ekskluziv të ekstrakteve bimore.

Udhëzime për përdorim: 3 kapsula në ditë, mundësisht në mëngjes ose në mesditë, me një gotë të madhe ujë.

Rekomandime: Ruajeni jashtë mundësive të fëmijëve, larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohet doza e rekomanduar. Më së miri konsumohet përpara datës së shënuar në shishe.

Ingrédients : Extrait de Canneberge titré en Proanthocyanidines, gélule végétale (HPMC, colorant : complexe cuivrique de chlorophyllines), poudres de plantes : feuille d’Ortie, partie aérienne de Prêle, Myrtille, racine de Raifort ; chlorure de Potassium, oxyde de Magnésium, amidon de riz.

Informations nutritionnelles moyennes Pour 3 gélules
Canneberge
Dont Proanthocyanidines
390 mg
39 mg
Myrtille (Vaccinium myrtillus)  75 mg
Raifort (Armoracia rusticana)  75 mg
Ortie (Urtica dioica)  75 mg
Prêle (Equisetum arvense)  75 mg
Magnésium  90 mg (24% AR)
Potassium  80 mg (4% AR)

Back to Top
Product has been added to your cart