Search

In Stock

Evening Primrose Oil 500 mg 100 Kapsula

  • Promovon ekuilibrin hormonal
  • Burim me përqendrim të lartë të acidit gama-linolenik (GLA) për promovimin e lagështisë dhe elasticitetit të lëkurës
  • Mbështet lëvizshmërinë dhe rehatinë e kyçeve

Original price was: 10.50€.Current price is: 6.00€.

AFATI I PËRDORIMIT: 30/09/2024

Evening Primorose Oil ka qenë një suplement i preferuar prej kohësh për shëndetin e grave, veçanërisht në lidhje me ciklet natyrale të menstruacioneve dhe tranzicionin e menopauzës. Gratë në botë e vlerësojnë vajin e aguliçes së mbrëmjes (EPO). Ai përfshin nivele të larta të acidit gama linolenik, një acid yndyror thelbësor esencial për mbështetje gjatë gjithë ciklit mujor të një gruaje dhe ndihmon në mbajtjen e lëkurës të shëndetshme. Nuk prodhohet me përbërës maja, grurë, gluten, soje, qumësht, vezë, peshk ose butak. Pa heksan.

  • Promovon ekuilibrin hormonal
  • Burim me përqendrim të lartë të acidit gama-linolenik (GLA) për promovimin e lagështisë dhe elasticitetit të lëkurës
  • Mbështet lëvizshmërinë dhe rehatinë e kyçeve

Përdorimi i sugjeruar: Si një suplement dietik, merrni dy xhel të butë dy deri në tre herë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 100 Softgel

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mos e vendosni në frigorifer.

Back to Top
Product has been added to your cart