Search

In Stock

5-HTP & Melatonin 30 Kapsula

  • Qasje me dy nivele për mbështetjen e gjumit
  • 5-HTP mbështet prodhimin e serotoninës, e cila rregullon humorin dhe është një pararendës i melatoninës
  • Melatonina është një hormon natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit zgjim – gjumë të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit.

8.70

Gjumi i shëndetshëm varet nga melatonina e shëndetshme, e prodhuar nga gjëndra pineale thellë brenda trurit. 5-HTP është një pararendës i serotoninës dhe në këtë mënyrë mbështet nivelet e shëndetshme të këtij neurotransmetuesi të rëndësishëm. Kombinimi i 5-HTP me melatoninën e pastër siguron një qasje me dy nivele për një gjumë të shëndetshëm.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë me ujë gjysmë ore para gjumit.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Meqenëse melatonina mund të shkaktojë përgjumje, mos drejtoni një makinë ose përdorni pajisje të rënda pas marrjes. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, nëse merrni një antidepresant me recetë, keni një gjendje autoimune ose një çrregullim depresiv ose jeni nën 16 vjeç. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse keni një gjendje mjekësore ose nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule   % Daily Value
L-5 HTP (L-5 hydroxytryptophan) (Griffonia simplicifolia seed extract)  50 mg *
Melatonin    3 mg *

Back to Top
Product has been added to your cart