Search

In Stock

Diarea 7 Qese

PEDIAKID Diaréa i përshtatshëm për të sapolindurit.

13.25

PEDIAKID® Diaréa® mund të plotësojë një produkt hidratimi. Ai përmban 2 lloje fermenti laktik (Lactobacillus rhamnosus Rosell®-11 et Bifidobacterium animalis subsp lactis Lafti®B94), i zgjedhur me kujdes për t'iu përshtatur nevojave ushqimore të të porsalindurve dhe të vegjëlve në rast të një gastro enteriti të rëndë ose diarre të shkaktuar nga një trajtim antibiotik. . Një qese përmban 10 miliardë probiotikë të kombinuar me fibra prebiotike të akacies të cilat zhvillojnë rritjen e mirë të baktereve të zorrëve. Mikrobiota e zorrëve restaurohet dhe bakteret e mira zëvendësojnë ato që shkaktojnë probleme, duke zvogëluar frekuencën e feçeve.

Udhëzimet: Që nga lindja. 1 pako në ditë. Zbrazni në shishen e foshnjës dhe shtoni qumësht ose përzieni me një sasi të vogël uji ose përzieni me ushqim të përshtatur (<37°C). Mundësisht merret para ose gjatë ngrënies. Mund të përdoret për të plotësuar një produkt hidratimi për 7 ditë.

Paralajmërime: Përdorni PEDIAKID Diarea nën mbikëqyrjen e mjekut. Pediakid Diarea nuk mund të jetë i vetmi burim ushqimor. Ky produkt u formulua për t'iu përshtatur nevojave specifike ushqimore të të porsalindurve dhe të vegjëlve (përfshirë deri në moshën 5 vjeç), që vuajnë nga diarre të rënda që shkaktohen nga gastro enteriti i rëndë ose marrja e antibiotikëve. Të ruhet në një mjedis të freskët dhe të thatë. Asnjë administrim parenteral. Më e mira para datës së skadencës.

Përbërësit: Maltodekstrinë, fermente laktike: Bifidobacterium animalis subsp lactis Lafti®B94, Lactobacillus rhamnosus Rosell®-11; Fibregum™ fibra prebiotike akacie.

Nutrition facts: 

1 Packet
Lactic ferments 10 milliards UFC*
Including Bifidobacterium animalis subsp lactis Lafti®B94 5 milliards UFC*
Including Lactobacillus rhamnosus Rosell®-11  5 milliards UFC*
Energy 20 kJ (5 kcal)
Fat  0 g
Including saturated fat 0 g
Carbohydrates 1 g
Including sugar < 0.5 g
Alimentary fibres 0.45 g
Proteines < 0.5 g
Salt < 0.01 g

 

100 g
Energy 1340 kJ (320 kcal)
Fat  < 0.5 g
Including saturated fat 0 g
Carbohydrates 61 g
Including sugar 3.3 g
Alimentary fibres 30.0 g
Proteines 4.8 g
Salt 0.6 g

Back to Top
Product has been added to your cart