Search

In Stock

Maca 1000 – 60 Kapsula

MACA, i quajtur edhe “Xhensen Peruan”, është një tonik i vërtetë natyror dhe një afrodiziak i njohur. Ai mbështet performancën fizike dhe mendore dhe stimulon dëshirën seksuale.

 

 

15.20

Physical performance and desire

  • Maca + Guarana + Vitamina C me origjinë natyrale (ekstrakt Acerola)
  • Mbështet performancën fizike dhe mendore
  • Afrodiziak, stimulon dëshirën seksuale, epsh (
  • Forcon trupin

MACA, i quajtur edhe "Xhensen Peruan", është një tonik i vërtetë natyror dhe një afrodiziak i njohur.

Ai mbështet performancën fizike dhe mendore dhe stimulon dëshirën seksuale.

Peruanët e përdorin atë në mënyrë stërgjyshore gjatë çrregullimeve të seksualitetit, riprodhimit por edhe për tonicitet më të përgjithshëm.

MACA 1000 gjithashtu përmban Guarana e cila do të ndihmojë në forcimin e trupit dhe ndihmon në uljen e lodhjes.

Suplement ushqimor bimor, pa OMGJ, pa gluten, i përshtatshëm për veganët

Udhëzime për përdorim: 2 kapsula në mëngjes dhe në mbrëmje, mundësisht 15 minuta para ngrënies, me një gotë ujë.

Informacioni mesatar ushqyes për 4 kapsula:

Average nutritional information For 4 capsules
Maca extract (Lepidium meyenii) 150mg (eq.*600mg)
Guarana (Paullinia cupana)  200mg
Acerola Extract (Malpighia glabra)
Including Vitamin C
 200 mg
50 mg (62.5% RI*)

Back to Top
Product has been added to your cart