Search

In Stock

Melatonin 3 mg 60 Kapsula

  • Hormoni natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit gjumë-zgjim të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit.
  • Formulë 10 mg me fuqi të trefishtë – veçanërisht e dobishme për menaxhimin e modeleve të ndërprera të gjumit për shkak të orarit të punës, vonesës së avionit etj.
  • Gjumi i qetë dhe rigjenerues është çelësi për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme.

7.90

Keni vështirësi me përshtatjen e gjumit në orarin tuaj? Rivendosni orën tuaj të brendshme dhe rivendosni modele të shëndetshme të gjumit në mënyrë të sigurtë me melatoninë me fuqi të trefishtë. Një hormon i sekretuar nga gjëndra pineale, melatonina ndihmon në rregullimin e ritmit cirkadian, “orës së brendshme” që kontrollon ciklin e gjumit/zgjimit të trupit. Ai gjithashtu vepron si një antioksidant, duke luftuar dëmtimin e radikalëve të lirë që lidhen me plakjen. Kapsulat tona melatoninë me fuqi të trefishtë me fuqi të lartë japin 10 mg melatoninë të pastër.

  • Hormoni natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit gjumë-zgjim të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit.
  • Formulë 10 mg me fuqi të trefishtë – veçanërisht e dobishme për menaxhimin e modeleve të ndërprera të gjumit për shkak të orarit të punës, vonesës së avionit etj.
  • Gjumi i qetë dhe rigjenerues është çelësi për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë me ujë gjysmë ore para gjumit.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Meqenëse melatonina mund të shkaktojë përgjumje, mos drejtoni një makinë ose përdorni pajisje të rënda pas marrjes. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, keni një gjendje autoimune ose një çrregullim depresiv ose jeni nën 16 vjeç. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara përdorimit nëse jeni duke përjetuar vështirësi të gjata të gjumit, keni një gjendje mjekësore ose nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Melatonin            3 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart