Search

In Stock

Shilajit Extract 30 Kapsula

Një adaptogen që mbështet rinovimin sistemik
Promovon prodhimin e energjisë
Mbështet shëndetin kognitiv
Burim i fuqishëm i acidit fulvik

9.00

Një substancë bazë në traditat Ayurvedike, Shilajit (Shee-la-jeet) është një formë e katranit mineral që gjendet në Himalaje. Është një burim i përqendruar i mineraleve gjurmë dhe acidit fulvik. Në sistemin Ayurvedic, Shilajit përdoret si një rinovues sistemik dhe adaptogen. Ekstrakti ynë Shilajit me Ekstra Forcë përmban ekstraktin Shilajit të pastruar të markës TruFulvic®.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si suplement dietik, merrni një kapsulë vegjetariane në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Veggie Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Tru-Fulvic® Shilajit Extract (Asphaltum) (mineral pitch) (standardized to minimum 70% fulvic acids & equivalents [DBPs (dibenzo A-pyrones) & DCPs (dibenzo-alpha-pyrone chromoproteins)] 

100 mg

Back to Top
Product has been added to your cart