Search

In Stock

Ginkgo me Vinpocetinë 60 Kapsula

  • Nxit qarkullim të shëndetshëm, nxit kujtesën dhe mbështet përqendrimin.
  • Çdo kapsulë jep 40 mg gingko të standardizuar dhe 5 mg vinpocetinë

10.70

Swanson's Ginkgo & Vinpocetine është një kombinim unik i ekstraktit të standardizuar të ginkgo dhe ekstraktit të më trukut që është një mënyrë e shkëlqyer për të nxitur kujtesën dhe përqendrimin. Një kombinim perfekt bimor për një mendje aktive!.

  • Nxit qarkullim të shëndetshëm, nxit kujtesën dhe mbështet përqendrimin.
  • Çdo kapsulë jep 40 mg gingko të standardizuar dhe 5 mg vinpocetinë

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni dy kapsula dy deri në tre herë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë, mund të mbeteni shtatzënë ose jeni duke ushqyer me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse merrni medikamente për hollimin e gjakut ose nëse keni ose keni pasur një çrregullim të koagulimit të gjakut ose presion të ulët të gjakut. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 2 Capsules % Daily Value
Ginkgo Biloba Leaf Extract (standardized to 24% flavone glycosides, 6% terpene lactones)  80 mg *
Vinpocetine (extract from periwinkle plant) (whole plant)  10 mg

Back to Top
Product has been added to your cart