Search

In Stock

Alpha Lipoic Acid 600 mg 60 Kapsula

  • Mbështet nivelet e shëndetshme të qarkullimit të gjakut tashmë brenda një intervali normal dhe metabolizmin e karbohidrateve.
  • Antioksidant i fuqishëm i njohur për rimbushjen e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E.
  • Mbështetje e shkëlqyer për funksionin e shëndetshëm metabolike.

27.00

Merrni mbrojtje antioksiduese me fuqi të lartë dhe mbështetje ushqyese për metabolizëm të shëndetshëm të karbohidrateve me suplementin tonë më të fuqishëm të acidit alfa lipoik.
Acidi alfa lipoik është një luftues i fuqishëm i radikalëve të lira, i njohur mirë për aftësinë e tij për të rinovuar antioksidantë të tjerë si vitaminat C dhe E.
Në konsum më të lartë, ai ofron mbështetje unike efektive për proceset metabolike të shëndetshme.
Acidi Swanson Alpha Lipoik jep një 600 mg të fuqishëm të kësaj lënde ushqyese të vlefshme për të përshtatur edhe regjimet ushqimore më të kërkuara.

Përshkrimi i Produktit

  • Mbështet nivelet e shëndetshme të qarkullimit të gjakut tashmë brenda një intervali normal dhe metabolizmin e karbohidrateve.
  • Antioksidant i fuqishëm i njohur për rimbushjen e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E.
  • Mbështetje e shkëlqyer për funksionin e shëndetshëm metabolike.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë një deri në dy herë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Për 1 Kapsulë % Daily Value
Alpha-Lipoic Acid 600 mg *

Back to Top
Product has been added to your cart