Search

Showing all 4 results

Sort by

Apple Cider Vinegar with Mother Certified Organic 473 mL

6,20
  • Një shtesë e zgjuar dhe e shijshme në qilarin tuaj
  • Ruhet në një shishe pa BPA
  • E pafiltruar dhe e papasterizuar, e bere me "nënën"
6,20

Mjaltë e Luleve të Egra e Certifikuar Organik

9,95
  • Hiqni dorë nga sheqernat e rafinuar dhe ëmbëltuesit artificialë!
  • Jo vetëm një ëmbëlsues i shkëlqyeshëm, por gjithashtu një super burim energjie të shpejtë
  • Mjaltë i pastër dhe i papërpunuar
9,95

Whey Protein Powder Çokollatë

23,90
  • Ushqim me proteina të larta pa hormone me enzimë bimore Aminogen
  • Për shëndet të përgjithshëm dhe zhvillim të muskujve
  • 17 gram proteina për një racion, me aromë të shijshme kakao holandeze
23,90

Whey Protein Powder Vanilla

24,00
Whey Protein organike e çertifikuar ndihmon shëndetin e përgjithshëm dhe mbështet zhvillimin e muskujve të dobët. Proteina me vlera të larta ushqyese pa hormone me enzimë bimore Aminogen, aromë dhe shije natyrale vanille.
24,00

Back to Top
Product has been added to your cart