Search

Out of stock

Mjaltë e Luleve të Egra e Certifikuar Organik

  • Hiqni dorë nga sheqernat e rafinuar dhe ëmbëltuesit artificialë!
  • Jo vetëm një ëmbëlsues i shkëlqyeshëm, por gjithashtu një super burim energjie të shpejtë
  • Mjaltë i pastër dhe i papërpunuar

10.00

Jeta është e ëmbël me mjaltin tonë të luleve të egra organike të certifikuar Swanson. Ky mjaltë gustator i punuar me dorë paraqitet në formën e tij të pastër, i pandryshuar nga nxehtësia e proceseve të pastrimit dhe pasterizimit të përdorura për mjaltin tipik tregtar. Ata që kërkojnë përfitimet shëndetësore që ka mjalti do të kenë sukses vetëm me mjaltin e papërpunuar dhe mjalti ynë organik i çertifikuar i luleve të egra të papërpunuara rrjedh nga nektari i mbledhur nga lloje të ndryshme lulesh, të cilat i japin një aromë dhe shije të këndshme komplekse. E jona është e mbushur vetëm për ne nga ekspertë të mjaltit në Upper Midwest. Shijoni ëmbëlsinë

  • Hiqni dorë nga sheqernat e rafinuar dhe ëmbëltuesit artificialë!
  • Jo vetëm një ëmbëlsues i shkëlqyeshëm, por gjithashtu një super burim energjie të shpejtë
  • Mjaltë i pastër dhe i papërpunuar

Paketimi: 454 gr

SHËNIM: Mos ushqeni me mjaltë foshnjat nën një vjeç. Produkti mund të kristalizohet me kalimin e kohës. Për t'u lëngëzuar, vendoseni enën e mbyllur në ujë të ngrohtë derisa kristalet të treten. Mos e ngrohni këtë enë në mikrovalë

Nutrition Facts

Calories

60

% Daily Value*

Total Fat  0 gram 0%
Sodium 0 mg 0%
Total Carbohydrate 17 grams 6%
Total Sugars 17 grams
Protein 0 g
Not a significant source of saturated fat, trans fat, cholesterol, dietary fiber, vitamin D, calcium, iron and potassium.
†One serving adds 17 g sugar to your diet and represents 34% of the Daily Value for Added Sugar. %

Back to Top
Product has been added to your cart