Search

Showing all 8 results

Sort by

Gommes Immunite

7.70
PEDIAKID Gommes Immunite për forcimin e imunitetit.
7.70

Gommes Multivitamines

7.70
PEDIAKID Gommes Multivitamines për plotësimin e nevojave ditore me vitamina dhe minerale.
7.70

Gommes Omega 3

7.80
PEDIAKID Gommes Omega 3 për rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve.
7.80

Gommes P'tit Biotic

7.70
PEDIAKID Gommes P'tit Biotic ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve.  
7.70

Gommes Vitamin C

7.70
PEDIAKID Gommes Vitamin C ndihmon në rritjen e nivelit të energjisë, metabolizmit energjik dhe mbrojtjeve natyrore.
7.70

Gommes Vitamin D3

7.70
PEDIAKID Gommes Vitamin D3 për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm të kockave.
7.70

Kids Multivitamin 60 Goma

10.00
  • Përmban 12 vitamina dhe minerale të rëndësishme për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm
  • Përmban vitamina A, B, C, D dhe E për mbështetje të plotë ushqyese
  • Shije të shijshme qershie, portokalli dhe luleshtrydhe
  • I përshtatshëm për fëmijët 4 vjeç e lart
10.00

Kids Vision Support 60 Goma

Original price was: 11.55€.Current price is: 7.00€.
  • Ofron mbrojtje antioksiduese nga drita blu e pajisjes dixhitale për shëndetin makular·
  • Ndihmon në luftimin e lodhjes së syve·
  • Përfshin Lutemax 2020 të vlerësuar me luteinë dhe zeaxanthin nga ekstrakti i kumakit·
  • Fëmijët e moshës 2-3 vjeç përtypin 1 çamçakëz në ditë; fëmijët e moshës 4 vjeç e lart përtypin 2 goma në ditë
Original price was: 11.55€.Current price is: 7.00€.

Back to Top
Product has been added to your cart