Search

Out of stock

Apple Cider Vinegar with Mother Certified Organic 473 mL

  • Një shtesë e zgjuar dhe e shijshme në qilarin tuaj
  • Ruhet në një shishe pa BPA
  • E pafiltruar dhe e papasterizuar, e bere me “nënën”

6.20

Uthulla e zakonshme mund të jetë e mirë për pastrim, por nuk mund të përputhet kurrë me vlerat e shëndetshme të uthullës së mollës organike të papërpunuar nga Swanson.
Dallimi është i lehtë për t’u parë dhe shijuar.
E bërë ekskluzivisht nga mollë të kultivuara në mënyrë organike, uthulla jonë e mollës është e papërpunuar, e pafiltruar dhe e papasterizuar.
Kjo do të thotë se ka ende “nënën”, një kompleks proteinash, enzimash, fibrash dhe bakteresh miqësore që i japin një pamje të turbullt.
Dhe aroma bie në sy sepse uthulla e mollës përmban acid malik, përveç acidit acetik që gjendet në uthullën e zakonshme, duke ofruar një kthesë unike dhe të mprehtë që e bën atë të shkëlqyeshëm për përdorim në marinada, salcë sallate, turshi, perime të pjekura ose në avull.

Përshkrimi i Produktit:

  • Një shtesë e zgjuar dhe e shijshme në qilarin tuaj
  • Ruhet në një shishe pa BPA
  • E pafiltruar dhe e papasterizuar, e bere me "nënën"

Holluar me ujë deri në 5% forcë acidi.

Shije e shkëlqyer vetëm ose përdoret në sallata, marinada ose recetat tuaja të preferuara. Përbërësit me burim natyral në këtë produkt mund të shkaktojnë që ngjyra, shija dhe konsistenca të ndryshojnë nga grupi në grumbull. Kjo nuk ndikon në fuqinë ose cilësinë. Mos e përdorni nëse vula është e thyer.

Paketimi:473 ml.

Nutrition Facts


about 63 servings per container

Serving size

    1 Tablespoons (15 ml)

Amount per serving

Calories

                                        0

                                                                                                                                                                             % Daily Value *

Total Fat  0 grams 0%
Sodium  0 mg 0%
Total Carbohydrate  0 grams 0%
Protein 0 grams
Vitamin D 0 IU 0%
Calcium 0 mg 0%
Iron 0 mg 0%
Potassium 10 mg 0%
Not a significant source of saturated fat, trans fat, cholesterol, dietary fiber, total sugars and added sugars.

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

Back to Top
Product has been added to your cart