Search

In Stock

Whey Protein Powder Vanilla

Whey Protein organike e çertifikuar ndihmon shëndetin e përgjithshëm dhe mbështet zhvillimin e muskujve të dobët. Proteina me vlera të larta ushqyese pa hormone me enzimë bimore Aminogen, aromë dhe shije natyrale vanille.

24.00

Whey Protein organike e çertifikuar ndihmon shëndetin e përgjithshëm dhe mbështet zhvillimin e muskujve të dobët. Proteina me vlera të larta ushqyese pa hormone me enzimë bimore Aminogen, aromë dhe shije natyrale vanille.

Kjo formulë e shijshme tejkalon produktet e tjera të whey protein, sepse ajo vjen nga lopët e ushqyera me bar që japin më shumë aminoacide dhe lëndë ushqyese. Është e bërë me koncentratin më të mirë të proteinës së hirrës jo të denatyruar, jo-acid dhe të përpunuar në të ftohtë nga lopët e ushqyera me bar që nuk trajtohen me hormone. Whey protein nga Swanson Health ​​përfshin gjithashtu enzimën e patentuar të bimëve Aminogen për të rritur përthithjen dhe mbajtjen.

Paketimi: 420 gr.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, përzieni një lugë (23 gram) me të paktën 6 deri në 8 oz ujë të ftohtë ose pijen tuaj të preferuar. Lugë e përfshirë.

I mbushur me peshë. Mund të ndodhë një farë rregullimi.

SHËNIM: Përdoreni këtë produkt vetëm si një shtesë ushqimore. Mos përdorni për humbje peshe.

Back to Top
Product has been added to your cart