Search

Out of stock

L-Carnitine 500 mg 30 Tableta

  • Ndihmon në shndërrimin e yndyrës në energji;
  • Promovon zhvillimin e muskujve;
  • Mbështet rikuperimin dhe performancën e ushtrimeve

8.00

Zbuloni potencialin tuaj për një trup të dobët dhe muskuloz me Swanson L-Carnitine! Një aminoacid i preferuar në mesin e dietistëve dhe atyre që merren me fitnes. Ky aminoacid i mahnitshëm mund të ndihmojë trupin të djegë dhjamin për të aktivizuar muskujt për stërvitje efektive dhe produktive.

  • Ndihmon në shndërrimin e yndyrës në energji;
  • Promovon zhvillimin e muskujve;
  • Mbështet rikuperimin dhe performancën e ushtrimeve

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një tabletë në ditë me ujë një deri në dy orë para një vakti ose siç rekomandohet nga ofruesi juaj i kujdesit shëndetësor.

Paketimi: 30 Tableta

Shënim: Ky material higroskopik thith lehtësisht lagështinë. Ruani në shishe origjinale. Mbajeni kapakun të mbyllur fort.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Tablet % Daily Value
Calcium 190 mg 15%
L-Carnitine Base        500 mg *

*Daily Value not established.


Back to Top
Product has been added to your cart