Search

In Stock

Triple Magnesium Complex 400 mg 100 Kapsula

  • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave
  • Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes
  • Përmban tre burime të dallueshme të magnezit
  • Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm

8.60

Swanson Triple Magnezium Kompleks është një burim i pasur i magnezit për një trup të fortë dhe të shëndetshëm. Një nga mineralet më të rëndësishëm, magnezi është i nevojshëm për muskuj dhe kocka të forta, si dhe për funksionimin e sistemit nervor. Magnezi ofron mbështetje kardiovaskulare dhe promovon nivele të shëndetshme të qarkullimit it të gjakut.

Magnezi rrit nivelet e GABA, një neurotransmetues që ndihmon për të qetësuar një mendje të shqetësuar. Ai gjithashtu qetëson fibrat e muskujve për të nxitur relaksimin fizik. Marrja adekuate e magnezit është shoqëruar gjithashtu me mbështetjen e vëmendjes dhe përqëndrimit një komponent i rëndësishëm i plakjes së shëndetshme  si dhe aftësinë për të promovuar një këndvështrim pozitiv mendor.

Formula jonë unike jep furnizim të plotë të këtij minerali jetik nga tre burime të ndryshme  magnesium oxide, magnesium citrate, magnesium aspartate për një sërë përfitimesh dhe përthithje optimale.

  • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave
  • Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes
  • Përmban tre burime të dallueshme të magnezit
  • Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 100 Kapsula

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Magnesium (from magnesium oxide, magnesium citrate, magnesium aspartate)

400 mg
95%

Back to Top
Product has been added to your cart