Search

In Stock

Vitamin K2 50 mcg 30 Softgels

  • Promovon shëndetin optimal të kockave dhe ruajtjen e kalciumit
  • Mbështet qarkullimin e shëndetshëm të gjakut.
  • Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe elasticitetin arterial

7.50

Vitaminë K2 nga Swanson (Menaquinone-7 nga Natto) është forma më aktive biologjikisht e vitaminës K2. Ndërsa vitamina K njihet kryesisht për përfshirjen e saj në koagulimin e gjakut, K2 gjithashtu ndihmon në aktivizimin e proteinave që rregullojnë se ku përfundon kalciumi në trup.

Kjo do të thotë se kjo vitaminë pak e njohur është një energji elektrike kur bëhet fjalë për kocka të shëndetshme dhe një zemër të shëndetshme. Vitamina jonë K2 rrjedh nga natto 100% natyrale japoneze (një produkt i sojës së fermentuar), dhe për shkak se dieta perëndimore është zakonisht e ulët në ushqime të fermentuara, ajo gjithashtu priret të jetë e ulët në K2. Meqenëse vitamina K2 është e tretshme në yndyrë, ne e shpërndajmë tonën në softgel me bazë vaji luledielli për biodisponueshmëri optimale.

  • Promovon shëndetin optimal të kockave dhe ruajtjen e kalciumit
  • Mbështet qarkullimin e shëndetshëm të gjakut.
  • Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe elasticitetin arterial

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një softgel në ditë me ujë.

Paketimi: 30 Softgel

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe, veçanërisht ilaçe për hollimin e gjakut ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mos e vendosni në frigorifer.

Supplement Facts

Serving Size 1 Softgel

 1 Softgel % Daily Value
Vitamin K2 [menaquinone-7 from natto (fermented soy)  50 mcg *

*Daily Values not established.

Back to Top
Product has been added to your cart