Search

In Stock

Vitamin D3 2000 – 100 Kapsula

Vitamina D3 për funksionim normal të sistemit imunitar.

5.75

Vitamina D3 kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, përthithjen/shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit, nivelin normal të kalciumit në gjak dhe ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm. Vitamina D luan një rol në ndarjen e qelizave.

Përdorimi i sygjeruar: 1 kapsulë e butë në ditë për të rriturit

Paketimi: 100 kapsula të buta

PARALAJMËRIME

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni sasinë e rekomanduar ditore. Konsumi i produktit nuk zëvendëson dietën e larmishme dhe mënyrën e shëndetshme të jetesës. Nuk rekomandohet konsumimi i produktit në rast të niveleve të larta të kalciumit në gjak ose në urinë, ose në rast të gurëve në veshka që përmbajnë kalcium! Gjatë dozimit të produktit, duhet të merret parasysh përmbajtja e vitaminës D në produkte të tjera.

Back to Top
Product has been added to your cart