Search

In Stock

Folic Acid & B12 30 Kapsula

 

  • Mbështet shëndetin kardiovaskular
  • Mbështet metabolizmin e energjisë
  • Dy vitamina të rëndësishme B në një kapsulë

6.60

Merrni dy vitamina të rëndësishme B në një kapsulë me Swanson Ultra Folic Acid dhe vitaminë B12. Vitaminat B janë më të njohura për rolin e tyre në mbështetjen e shëndetshme të energjisë, por riprodhimi i shëndetshëm i qelizave, metabolizmi i energjisë dhe prodhimi i ADN-së mbështeten gjithashtu në vitaminën B12 (e njohur edhe si cianokobalaminë). B12 gjithashtu është njohur ngadalë për vetitë e tij koenzimatike dhe se si mund të ndihmojë në prodhimin e qelizave të kuqe të shëndetshme të gjakut. Acidi folik përfshihet në këtë formulë sepse njihet për aftësinë e tij për të promovuar disponueshmërinë biologjike të B12, ndërkohë që vepron si partner në nivele të shëndetshme homocisteine.

  • Mbështet shëndetin kardiovaskular
  • Mbështet metabolizmin e energjisë
  • Dy vitamina të rëndësishme B në një kapsulë

Përdorimi i sugjeruar: Si një suplement dietik, merrni një kapsulë perimesh në ditë me ujë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Paketimi: 30 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Folate 1,665 mcg DFE (1,000 mcg folic acid) 416%
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 1,000 mcg 41,667%

Back to Top
Product has been added to your cart