Search

In Stock

Daily B-Complex 100 Kapsula

Përmban kompleks të plotë të vitaminës B për sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular
Mbështet disponimin pozitiv dhe mbrojtjen nga varfërimi i lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi
Siguron nevojat tuaja ditore për të gjitha 8 vitaminat thelbësore të kompleksit B plus kolinë, inositol dhe PABA

8.80

Merrni B-të që ju nevojiten çdo ditë për të përballuar stresin me një çmim që nuk do të prishë buxhetin tuaj me kapsulat ekonomike vegjetale Swanson Daily B Complex. Vitaminat e kompleksit B kanë fituar një reputacion si lëndë ushqyese “shpërthyese të stresit”, sepse janë në kërkesë të shtuar gjatë kohës së stresit të lartë, falë roleve vendimtare që luajnë në prodhimin e energjisë dhe funksionimin e trurit dhe sistemit nervor qendror. Por fakti është se për shkak se ato janë lëndë ushqyese të tretshme në ujë që nuk mund të ruhen për një kohë të gjatë në trup, është e rëndësishme që të merrni një furnizim të shëndetshëm të vitaminave B-kompleks çdo ditë. Kjo është arsyeja pse një suplement i përballueshëm me një ekuilibër të shëndetshëm të vitaminave B është një domosdoshmëri për çdo regjim të mirëqenies së mir dhe kjo është pikërisht ajo që ofron Kompleksi ynë Daily B.

Kompleksi Daily B siguron sasi të fuqishme të tetë vitaminave të ndryshme të kompleksit B së bashku me sasi të bollshme koline, inositol dhe PABA në kapsula ekonomike vegjetale që mund t'i merrni çdo ditë pa e prishur buxhetin tuaj. Është një mënyrë e shkëlqyer dhe e përballueshme për të marrë ushqimin me vitaminë B që ju nevojitet për të përmbushur kërkesat mendore dhe fizike të stresit çdo ditë.

Përshkrimi i Produktit:

  • Përmban kompleks të plotë të vitaminës B për sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular
  • Mbështet disponimin pozitiv dhe mbrojtjen nga varfërimi i lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi
  • Siguron nevojat tuaja ditore për të gjitha 8 vitaminat thelbësore të kompleksit B plus kolinë, inositol dhe PABA

Informacioni i Shërbimit:

  • Madhësia e Shërbimit: 1 Kapsulë
  • 100 racione për enë
  • Madhësia e Kapsulës: 1

Përdorimi i Sugjeruar: Si një suplement dietik, merrni një kapsulë perimesh në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Veggie Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Thiamin (as thiamin HCl) (vitamin B1)

3 mg
250%
Riboflavin (vitamin B2)

3.4 mg
262%
Niacin (as niacinamide)

40 mg
250%
Vitamin B6 (from pyridoxine HCl)

4 mg
235%
Folate

1,335 mcg DFE (800 mcg folic acid)
334%
Vitamin B12 (as methylcobalamin)

12 mcg
500%
Biotin (as d-biotin)

600 mcg
2,000%
Pantothenic Acid (as d-calcium pantothenate)

20 mg
400%
Choline (as choline bitartrate)

26 mg
5%
Inositol

26 mg
*
PABA (para-aminobenzoic acid)

5 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart