Search

In Stock

CoQ10 Maximum Strength 200 mg 30 Kapsula

  • Mbështet funksionin kardiovaskular
  • Prodhon ATP në trup
  • Çdo kapsulë jep 200 mg të fuqishëm

15.65

Mendoni për koenzimën Q10 si një shkëndijë energjie për qelizat tuaja. CoQ10 ndihmon prodhimin e adenozinës trifosfatit (ATP), i cili është procesi i konvertimit të lëndëve ushqyese që konsumoni në lëndë djegëse që qelizat tuaja mund të përdorin për proceset jetike biologjike.

Organizmi jonë prodhon CoQ10 në mënyrë natyrale e cila bie me kalimin e moshës. Rritja e marrjes suaj të CoQ10 mund të ndihmojë në mbështetjen e shëndetit optimal dhe të ofrojë shumë përfitime si:
 
  • Mbështet funksionin kardiovaskular
  • Prodhon ATP në trup
  • Çdo kapsulë jep 200 mg të fuqishëm
 
Tani CoQ10 200 mg nga Swanson me potencë më të lartë dhe në formë të softgel.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Coenzyme Q10 200 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart