Search

In Stock

Vitamin E-400 60 Softgels

  • Ofron mbrojtje antioksiduese për një zemër të shëndetshme dhe inde vitale
  • Lufton radikalet e lira në të gjithë trupin për mirëqenien e përgjithshme.
  • Mbron lëkurën dhe thonjët, forcon imunitetin

7.20

Vitamina E është një ndër vitaminat më të rëndësishme e quajtur vitamina e rinisë. Organizmi nuk është në gjendje ta sintetizojë atë, prandaj është e nevojshme ta merrni atë në ushqim dhe shtesa ushqimore (suplemente).

Është antioksidant potent, vetitë e saja antioksiduese ndihmojnë në mbrojtjen e indeve vitale në të gjithë trupin, mbron qelizat nga dëmtimet, ndihmon sistemin kardiovaskular, Mbron lëkurën dhe thonjët; forcon imunitetin. E domosdoshme në proceset e oksidurimit të metabolizmit të karbohidrateve, yndyrnave, fosfateve dhe kreatinës, Vitamina E ka një efekt sinergjik me selenin, prandaj është më mirë t’i përdorni ato së bashku.

Vitamina E Swanson Premium çdo softgel  me përthithje të lartë japin 400 IU apo 180 mg vitamin E.

  • Ofron mbrojtje antioksiduese për një zemër të shëndetshme dhe inde vitale
  • Lufton radikalet e lira në të gjithë trupin për mirëqenien e përgjithshme.
  • Mbron lëkurën dhe thonjët, forcon imunitetin

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një xhel të butë në ditë me ujë.

Paketimi: 60 Softgel

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mos e vendosni në frigorifer.

Supplement Facts

 1 Softgel % Daily Value
Vitamin E (as dl-alpha tocopheryl acetate) 180.2 mg       721%

Back to Top
Product has been added to your cart