Search

In Stock

Turmeric 720 mg 30 Kapsula

  • Mbështet sistemin digjestiv
  • Për shëndetin e nyjeve, lëvizjen dhe funksionin fizik
  • Ofron mbështetje antioksiduese

9.25

Turmeric vjen nga rrënja e bimës curcuma longa, e cila është një bimë shumëvjeçare në familjen e Ginger. Përbërësi kryesor i tij aktiv është kurkumina. Thesari i saj qëndron në përfitimet nga kurkumina e cila ka veti antioksidante dhe anti-inflamatore. Mbështet shëndetin e tretjes, shëndetin e nyjeve, zvogëlon inflamacionet.

  • Mbështet sistemin digjestiv
  • Për shëndetin e nyjeve, lëvizjen dhe funksionin fizik
  • Ofron mbështetje antioksiduese

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni dy kapsula një herë në ditë me ujë.

Paketimi: 30 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore, veçanërisht nëse keni ose keni pasur probleme të fshikëzës së tëmthit. Ndërprisni përdorimin nëse keni shqetësime gastrointestinale. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

2 Capsules % Daily Value
Turmeric (Curcuma longa) (rhizome) 1.44 g *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart